Érik a birs! úgyhogy nekiugrottam, és a nagy lelkesedésben leszedtem vagy 100 kilónyit 🙂 

Na, ezzel azért volt munka!

Egyenként ledörzsölni a szőrt, párolni, darálni.Ezután lehűteni, pektinbontó, élesztő, élesztőtáp…

Meglátjuk mi lesz ! 🙂

Ez már a cefre.

 Ez így kb. 120 liter, még van egy kis hordó /30l/.

 

 

 

 

 

 

 

Mindenesetre optimista vagyok, az üveg, címke már megvan hozzá 🙂 És azóta a pálinka is belekerült, egészen jó lett! 🙂

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás